Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB110 ECO

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB110 ECO - cu post de conducere

Masina spalat pardoseli Zauber ZB110 ECO

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB110 ECO cu post de conducere si alimentata cu acumulatori.

Masina Zauber ZB110 ECO este o masina de spalat aspirat pardoseala profesionala cu om la bord, moderna, functionala, economica in operare si accesibila ca pret. In modul ECO permite un timp efectiv de lucru de pana la 6,5 ore intr-un singur ciclu de incarcare. Nivelul scazut de zgomot emis va permite sa o utilizati in orice moment al zilei. Prin urmare este recomandata pentru supermarketuri , centre logistice, coridoare, sali, saloane si multe altele.
Solutia tehnnica moderna si un minim de componente electronice fac din modelul Zauber ZB110 ECO cel mai util si indicat echipament pentru curatarea suprafetelor mari asigurand costuri de exploatare minime. Performanta semnficativ imbunatita va va convinge sa alegeti acest echipament la un pret avantajos.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB110 ECO:

- panoul de control simplu si intuitiv
- rotile fabricate dintr-un material care nu lasa nicio urma pe suprafetele curate
- lamela si sistemul de curatare pot fi coborate mecanic cu ajutorul manerului dedicat
- sistemul ECO, echipament ecologic prin durata sa mare de viata, nivelul redus de decibeli si grija pentru a utiliza cat mai putine substante chimice
- acces usor la ambele rezevoare – de apa curata si de apa murdara si la acumulatori
Masina Zauber ZB110 ECO este echipata cu carlig pentru mop si cos de depozitare pentru produse de curatare amplasate in imediata apropere a scaunului operatorului.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB110 ECO
Alimentareacumulatori 24 V
Tip acumulatori4 x 6V, 265 Ah
Productivitate (m²/h)5525
Latime front lucru (mm)850
Lamela aspiratie (mm)1120
Diametru perie (mm)2 x 425
Presiune perie (kg)63
Rezervor soluţie (l)105
Rezervor colectare (l)110
Viteza operare (km/h)6,5
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1540 x 897 x 1287
Greutate fara baterii (kg)251
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB110 ECO - Descarca
  • acumulatori 4 x 6V, 265 Ah
  • redresor incorporat
  • 2 perii pardoseli dure 425 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli