Echipamente curatenie
Tennant

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Tennant

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Tennant la cele mai bune preturi.

Compania Tennant este recunoscuta pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal in domeniul echipamentelor industriale de curatat. Inovatiile şi dezvoltarile de noi tehnologii reprezintă o preocupare fundamentala pentru compania Tennant, ultimul exemplu concret fiind tehnologia ec-H20 care a primit premiul de European Business Award for Innovation 2009, fiind cea mai inalta distinctie oferita pana acum in industria de echipamente de curatenie.

Sediul principal al companiei Tennant este in Minneapolis SUA, avand centre de productie pe patru continente.
In Europa sediul principal este in Antwerp, Belgia iar echipamentele comercializate pe piata din Romania provin cu preponderenta din fabrica Uden, Olanda.

Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Tennant in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare profesionale Tennant

Aspiratoarele profesionale Tennant se remarca prin durabilitatea si versatilitatea lor. Acestea pot fi utilizate in aproape orice mediu si puteti alege un model cu greutate redusa, cu unul sau doua motoare, umed-uscate si pentru aspirarea spatiilor mari.

Masini de spalat si uscat Tennant

Folosind masinile de spalat si uscat Tennant puteti puteti curata spatii mari intr-un timp mai scurt. Tennant va ofera o varietate mare de masini industriale de spalat si uscat cu caracteristici diferite, astfel incat sa puteti alege ce vi se potriveste.

Masini combinate spalat maturat Tennant

Tennant va ofera masini combinate spalat maturat profesionale si industriale (M20, M30 si 8300), echipamente fiabile alimentate cu baterii si echipate cu tehnologii inovatoare pentru curatarea spatiilor mari interioare sau exterioare.

Echipamente de maturat Tennant

Gama de echipamente si masini de maturat Tennant porneste cu modele de mica capacitate cum ar fi Tennant S8 si ajung pana la utilajul de maturat Tennant 800, cel mai mare din industrie, ce se caracterizeaza prin robustete si durabilitate.

Masini monodisc si monodiscuri Tennant

Gama de monodiscuri Tennant se caracterizează prin echipamente de inalte fiabilitate, durabilitate in utilizare si preturi competitive. Cu monodiscurile Tennant puteti freca, polisa si curata orice suprafata, inclusiv supafetele neregulate.

Masini curatat mochete Tennant

Formele special concepute si dimesiunile reduse ale masinilor de curatat mochete Tennant le recomanda pentru utilizare cu succes si in spatii inguste sau congestionate iar in exploatare nivelul de zgomot este redus putat fi folosite fara a produce discomfort.

Echipamente curatenie stradala Tennant

Utilajele stradale Tennant sunt echipamente moderne, destinate maturarii aleilor pietonale, centrelor oraselor si parcurilor, zonelor rezidentiale dar si a bulevardelor sau arterelor mari, foarte usor de manevrat si cu costuri reduse de exploatare.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Tennant cuprinde:

- Aspiratoare profesionale Tennant
- Masini de spalat si uscat Tennant
- Masini combinate spalat maturat Tennant
- Echipamente de maturat Tennant
- Masini monodisc si monodiscuri Tennant
- Masini curatat mochete Tennant
- Echipamente curatenie stradala Tennant

CleanKasa si Tennant va pune la dispozitie echipamente moderne, compacte, versatile, economice si fiabile cu accesorii adaptabile pentru toate orice aplicatie.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic