Echipamente curatenie
Oertzen

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Oertzen

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Oertzen profesionale si industriale la cele mai bune preturi.
De peste 60 de ani, Oertzen s-a specializat in sisteme de curatare cu presiune, aspiratoare, masini de maturat, spalat si aspirat pentru industrie si aplicatii profesionale.
Fiind o companie independenta si de succes, Oertzen ofera produse de calitate, rezistente, adaptate cerintelor clientilor si pietei.
Echipamentele Oertzen conving prin concept si constructie fiind un lider in domeniu. Pentru a produce masini si aparate solide, robuste, rezistente in timp se folosesc numai materiale de foarte buna calitate.
Motivele principale pentru care multe companii aleg produsele Oertzen sunt: performanta de neegalat, durabilitatea si posibilitatea de utilizare continua.
Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Oertzen in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare industriale Oertzen

Aspiratoarele Oertzen Power-Vacs pentru aspirare umeda si uscata sunt versatile si robuste si pot avea multiple intrebuintari. Puterea mare de aspirare (pana la 3 kW) le face foarte performante si utilizarea lor se poate face cu eficienta in orice domeniu.

Aparate de spalat cu presiune Oertzen

Aparatele de spalat cu presiune Oertzen sunt apreciate pentru puterea lor, calitatea exceptionala si rezistenta lor in utilizarea continua. Accesoriile variate au fost concepute astfel incat sa ofere posibilitatea de adaptare la diferite aplicatii.

Masini de spalat si aspirat Oertzen

Cu ajutorul masinilor de spalat si aspirat Oertzen podelele vor fi curatate rapid si eficient si uscate intr-un timp foarte scurt. Operatorul beneficiaza de design-ul ergonomic, vizibilitate maxima si manevrabilitate excelenta.

Masini de maturat Oertzen

Masinile de maturat Oertzen manuale sau cu post de conducere reprezinta solutia ideala pentru curatat in exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Raportul calitate pret fac din Oertzen alegerea perfecta.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Oertzen profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Oertzen cuprinde:

  • Aspiratoare industriale Oertzen
  • Aparate de spalat cu presiune Oertzen
  • Masini de spalat si aspirat Oertzen
  • Masini de maturat Oertzen

OERTZEN machines convince by concept and construction taking an outstanding position in the market. Domestic production uses only premium material - producing solid, durable and reliable machines of top quality.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic