Echipamente curatenie
Nilfisk

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Nilfisk

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Nilfisk in Romania, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.
Nilfisk este o societate care dezvolta masini pentru curatenie de mai bine de 100 de ani, fiind unul dintre fabricantii de top de echipamente profesionale pentru curatenie, la nivel mondial si bineinteles, CleanKasa va ofera o gama cat mai completa de echipamente Nilfisk in Romania.
Sediul Nilfisk se afla in Danemarca si exista reprezentante pentru vanzari in majoritatea tarilor din Europa, America de Nord si Asia. Facilitatile de productie se afla in Ungaria, China, Italia, SUA, Singapore, Danemarca si Germania.
Compania furnizeaza produse de calitate, aparate de spalt cu presiune, aspiratoare si echipamente pentru ingrijirea pardoselilor, in domenii precum agricultura, industria auto si alte industrii, pentru contractorii care presteaza servicii de curatenie si pentru consumatori privati.
Nivelul inalt de durabilitate al produselor contribuie la reducerea costurilor pentru intretinere si, in consecinta, la reducerea costurilor totale pentru curatenie. Indiferent daca aveti nevoie de un produs din gama profesionala sau de un produs din gama industriala de echipamente curatenie Nilfisk, veti gasi cu siguranta produse de cea mai noua generatie in materie de putere de curatare, ergonomie si costuri reduse pentru curatenie.

Aspiratoare profesionale NILFISK

Cu un design compact si o constructie rezistenta, aspiratoarele profesionale Nilfisk sunt foarte usor de manevrat si asigura o utilizare durabila, in timp ce filtrele de inalta calitate asigura aspirare puternica si o filtrare eficienta.

Masini de spalat si aspirat NILFISK

Masinile de spalat si aspirat Nilfisk sunt construite respectand patru cerinte de baza: rezultate excelente la curatare, usurinta in utilizare, durabilitate si mentenanta la costuri minime. Aceste masini va permit sa curatati eficient peste 11.000 mp pe ora.

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

Masinile profesionale combinate de spalat-maturat Nilfisk ofera o utilizare facila, fiind concepute pentru cele mai dificile sarcini de curatare precum cele din spatiile industriale, depozite, aeroporturi, parcari si centre comerciale.

Masini de maturat Nilfisk

Indiferent de ce spatiu aveti de curatat si de tipul de murarie Nilfisk are un model de masina de maturat potrivit - de la masini profesionale de maturat compacte la cele cu operator ce pot matura pana la 16.000 de m2 pe ora.

Masini monodisc Nilfisk

Pentru curatarea covoarelor, pardoselilor si a suprafetelor dure, Nilfisk va ofera gama de aparate monodisc ce sunt economice, multifunctionale si fabricate din materiale robuste de inalta calitate indispensabile pentru curatenie.

Masini curatat mochete

Pentru curatarea mochetelor si tapiteriilor, Nilfisk va ofera echipamentul potrivit cu un design de inalta calitate si o tehnologie de prima clasa, cu o constructie compacta pentru o curatare completa a mochetelor, tapiteriilor sau covoarelor.

Masini curatenie stradala Nilfisk

Echipamentele de curatenie stradale Nilfisk sunt prevazute cu un sistem de umectare la periile de maturare pentru a facilita curatarea suprafetelor si a scurta timpul de curatare. Sunt masini versatile, cu un design compact si usor de transportat.

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

Masinile de lustruit pardoseli Nilfisk pot acoperi suprafete mari de lucru intr-un timp scurt. Utilajele reprezinta alegerea ideala pentru obtinerea unui luciu de durata si de calitate. Aceste echipamente sunt proiectate pentru lustruire...

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Nilfisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Nilfisk in Romania cuprinde:

Aspiratoare profesionale Nilfisk
Masini de spalat si aspirat Nilfisk
Masini combinate spalat maturat Nilfisk
Masini de maturat Nilfisk
Masini monodisc Nilfisk
Masini curatat mochete Nilfisk
Masini curatenie stradala Nilfisk
Masini lustruit pardoseli Nilfisk

Nilfisk has a strong history of innovation and determination that enables us to offer professionals only the very best in cleaning solutions. Best quality materials, best quality engineering and a unique support system ensure that you can focus on doing what you do best.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic