Echipamente curatenie
Karcher

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Karcher

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Karcher la cele mai bune preturi.

Compania Karcher este azi un specialist in curatare la nivel mondial, care livreaza solutii optime pentru fiecare tip de mizerie. Karcher s-a specializat pe vanzarea, distribuirea, dezvoltarea si productia tehnicii de curatare pentru utilizarea privata, comerciala si industriala. Programul de produse contine pe langa aparate de curatat cu inalta presiune, aspiratoare umed / uscate, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoare cu aburi, masini de matura frecat - aspirat si spalatorii automate pentru vehicule precum si statii pentru tratarea apei potabile si a apei reziduale.
La nivel mondial compania are 6.845 de angajati in 41 de tari, din care mai mult de 550 de angajati sunt activi in domeniul cercetare si dezvoltare. 40.000 de service-uri in mai mult de 160 de tari garanteaza aprovizionarea perfecta a clientilor la nivel mondial.
Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Karcher in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare profesionale Karcher

Aspiratoarele Karcher uscate, umede sau cu perii, ofera solutii optimale pentru industie, domeniul profesional, domeniul auto, curatitorilor de cladiri sau meseriasilor. Conving prin calitate superioara, durata lunga de viata si technica inovativa a filtrelor.

Aparate de spalat cu presiune Karcher

Aparatele de curatat cu inalta presiune Karcher indeplinesc cele mai inalte cerinte. Pentru a raspunde oricarei solicitari, aceste aparate sunt usoare, performante, usor de transportat si ofera accesilbilitate in cele mai dificile locuri.

Masini de frecat si aspirat Karcher

Masinile de frecat si aspirat Karcher curata cu presiune mare de apasare, indeparteaza straturi si lustruiesc atat podelele plane cat si cele denivelate sau samponeaza covoare. Sunt concepute pentru a curata inclusiv rosturile si marginile podelelor.

Masini de maturat aspirat Karcher

Pentru curatarea in zone interioare si exterioare, ca si pe diverse tipuri de suprafete si pardoseli, masinile de maturat aspirat de la Karcher conving prin multe detalii practice. Prin diversele procedee de curatare exista masina optima pentru fiecare cerinta.

Masini monodisc si monodiscuri Karcher

Masinile monodisc Karcher sunt echipamente robuste si versatile, ergonomice, sigure si ofera rezultate remarcabile pentru o gama larga de operatiuni de curatenie si polishare, avand avantajul de a fi usor de depozitat si transportat.

Masini curatat covoare Karcher

Masinile de curatat covoare Karcher asigura curatarea eficienta, economica si in profunzime pe suprafete mari acoperite de covoare sau mochete. Sunt potrivite atat pentru curatarea prin pulverizare - extractie cat si pentru curatarea intermediara.

Masini curatenie municipale Karcher

Prin tehnologia Karcher va punem la dispozitie echipamente eficiente si complete pentru rezultate de incredere. Aceste echipamente impresioneaza prin perfectiunea curateniei obtinute, sunt robuste si pot fi utilizate pentru aproape orice aplicatie.

Masini curatat trepte Karcher

Masina curatat trepte Karcher este o masina de frecat - aspirat compacta, actionata cu curent si dotata cu tehnica cu discuri este ideala pentru frecarea, samponarea, polisarea si cristalizarea diverselor suprafete mici precum trepte sau pervaze.

Masini curatat scari rulante Karcher

Masinile Karcher de curatat scari rulante sunt modele potrivite si pentru curatare in timp ce scarile rulante sunt in miscare, nefiind nesara oprirea acestora. Puterea de aspirare superioara asigura ca toata apa va fi indepartata cu ajutorul turbinelor...

Curatitoare abur Karcher

Curatitoarele cu abur Karcher asigura curatarea igienica pe toate suprefetele, fara a utiliza detergenti sau substante chimice. Aceste aparate profesionale garanteaza performanta continua iar timpul scurt de incarcare le face utilizabile rapid, tot timpul la indemana. Apa in exces este indepartata imediat in timpul aburirii si aspirata intr-o singura operatiune.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Karcher cuprinde:

  • Aspiratoare profesionale Karcher
  • Aparate de spalat cu presiune Karcher
  • Masini de frecat si aspirat Karcher
  • Masini de maturat aspirat Karcher
  • Masini monodisc Karcher
  • Masini curatat covoare Karcher
  • Masini curatenie municipale Karcher
  • Masini curatat trepte Karcher
  • Masini curatat scari rulante Karcher
  • Curatitoare abur Karcher

Echipamentele de curatenie Karcher sunt echipamente universale, simple si practice, economice si rapide.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic