Echipamente curatenie
Clean Track

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Clean Track

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Clean Track profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Clean Track este marca producatorului german Weber Burstensysteme de echipamente industriale, creata in anul 1894,astazi fiind o societate dinamica, o companie de familie de patru generatii.
Today in the fourth generation, Stefanie und Ulrich Menken manage Weber Bürstensysteme GmbH since the late nineties. Under their leadership many milestones have been set technologically as well as economically. An extruder for the production of plastic bodies and plastic brush rings, the ISO 9001 quality management certification and the first robot system to support the production process of the body manufacturing have been implemented to name but a few.
Also the product range of the industrial cleaning machines and accessories was continually expanded and a new sales and distribution center for this department was opened in 2012 in nearby Niederselters.
With a staff of approximately 130 people working in 3 different locations, Weber Bürstensysteme GmbHs sales area covers more than 30 countries worldwide.

Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Clean Track in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare industriale Clean Track

Clean Track este un producator de top in domeniul aspiratoarelor industriale dedicate liniilor de productie si altor zone cu acumulari mari de praf. Cu ajutorul acestor aspiratoare puteti garanta siguranta echipamentelor dumneavoastra si a utilizatorilor.

Masini monodisc si monodiscuri Clean Track

Monodiscurile Clean Track sunt simplu de utilizat si ergonomice, potrivite pentru intretinerea si curatarea zilnica a podelelor dure si pentru samponarea mochetelor, putand fi utilizate pentru orice tip de podea, de la linoleum la mozaic si beton.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Clean Track profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Clean Track cuprinde:

  • Aspiratoare industriale Clean Track
  • Masini monodisc si monodiscuri Clean Track

Echipamentele de curatenie Clean Track sunt fiabile, cu un design ergonomic, perfect adaptate celor mai stricte standarde de curatenie.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic