Aspiratoare
Reconditionate

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare profesionale second hand. Aspiratoare reconditionate.

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale second hand si aspiratoare reconditionate la cele mai bune preturi.

Toate aceste aspiratoare profesionale second hand comercializate sunt testate si reconditionate din punct de vedere tehnic si estetic si beneficiaza de o revizie completa.
Aceste aspiratoare profesionale reconditionate includ consumabile noi si sunt livrate cu toate accesoriile incluse fiind pregatite pentru utilizare imediata.
Clean Kasa va ofera o gama variata de modele de aspiratoare reconditionate iar calitatea lor este garantata de producatori de renume cu experienta in domeniu. Comercializam aspiratoare puternice, robuste, eficiente din punct de vedere al costurilor precum si o gama larga de accesorii si consumabile.

Daca sunteti in cautarea unor aspiratoare profesionale second hand sau doriti un anumit model de aspirator reconditionat va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la stoc si o oferta personalizata!

Aspiratoare reconditionate si second hand recomandate:

Aspirator profesional Nilfisk VL 500 reconditionat

Aspirator Nilfisk VL500 reconditionat (second hand) pentru medii umede si uscate, termen garantie 12 luni. Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aspirator profesional Nilfisk GD 930 reconditionat

Aspirator Nilfisk GD930 reconditionat (second hand) pentru medii uscate, termen garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aspirator industrial Nilfisk IVB5-7 reconditionat

Aspirator Nilfisk IVB 5-7 reconditionat (second hand) pentru medii industriale, termen garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aspirator industrial Nilfisk CFM 118 reconditionat

Aspirator Nilfisk CFM 118 second hand (reconditionat) pentru medii industriale, termen garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

CleanKasa va ofera utilaje curatenie reconditionate si echipamente second hand profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente second hand cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele reconditionate sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale reconditionate:

Contact Telefonic