Aspiratoare Ghibli
injectie extractie

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Ghibli injectie extractie profesionale

CleanKasa va ofera aspiratoare Ghibli injectie extractie profesionale la cele mai bune preturi.

Noua gama de aspiratoare cu injectie-extractie Ghibli Power Extra este solutia ideala pentru curatarea tuturor tipurilor de covoare, mochete sau alte tipuri de textile. Aspirarea, spalarea si uscarea oricarui tip de suprafata textila fara nicio intrerupere nu au fost niciodata la fel de simple.
Pe langa cel mai mic model Ghibli Power Extra 7, compact si versatil, gama de aspiratoare Ghibli cu injectie-extractie ofera si noile modele POWER EXTRA 11, 21 si 31, de calitatea tehnica exceptionala si usor de utilizat datorita sistemului cu rezervor dublu vertical si a solutiei inteligente de umplere. Fiecare din cele trei modele este disponibil in doua versiuni: una conceputa special pentru domeniul auto iar cea de-a doua pentru alte sarcini de curatenie. Cel mai mare aspirator cu injectie extractie Ghibli este modelul Ghibli M 26 I cu doua motoare puternice de capacitate 2300 W si doua variante de pompe ULKA si CEME, aspirator dedicat intr-o varianta utilizarii AUTO si in doua variante de echipare pentru curatat mochete si alte suprafete textile.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Ghibli.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare Ghibli profesionale - injectie extractie

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

M 26 I ULKA/CEME/AUTO

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

POWER EXTRA 7 P/I/AUTO

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

POWER EXTRA 11 I/AUTO

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

POWER EXTRA 21 I/AUTO

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

POWER EXTRA 31 I ULKA

Alege alte tipuri de aspiratoare Ghibli profesionale

Aspiratoare Ghibli uscate (praf)

Aspiratoare Ghibli umed-uscate (lichide)

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

Aspiratoare Ghibli aburi (generatoare abur)

Aspiratoare Ghibli industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Ghibli cu injectie extractie la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Ghibli profesionale cu injectie extractie pentru curatat suprafete textile cuprinde: aspirator Ghibli M 26 I ULKA/CEME/AUTO, aspirator Ghibli POWER EXTRA 7 P/I/AUTO, aspirator Ghibli POWER EXTRA 11 I/AUTO, aspirator Ghibli POWER EXTRA 21 I/AUTO si aspirator Ghibli POWER EXTRA 31 I ULKA.

Toate aceste aspiratoare Ghibli se caracterizeaza prin performante deosebite, robustete si eficienta maxima in aspirarea suprafetelor. Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare profesionale Ghibli.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic