Aspiratoare Ghibli
industriale

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Ghibli industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare Ghibli industriale pentru aspirat praf si lichide la cele mai bune preturi.

Aspiratoarele industriale Ghibli sunt concepute pentru sarcini grele si neintrerupte, pentru a se ridica la standardele inalte ale diferitelor industrii, pentru a facilita curatenia in fabrici, uzine, ateliere si orice alt loc de unde trebuie eliminate zilnic murdaria uscata, uleiuri, rumegus sau reziduuri de metal. Sunt modele robuste, cu filtre de dimensiuni mari si foarte eficiente, echipate cu dispozitive de siguranta.
Toate aceste aspiratoare industriale Ghibli au o multitudine de aplicatii: aspirarea reziduurilor metalice, inclusiv a celor provenite din aschiere, deseuri textile, resturi de rasina, agregate, deseuri de mase plastice, deseuri ceramice, materiale uscate, prafuri, aschii, rumegus, pulberi, sedimente, pulberi fainoase, deseuri de lemn, praf de cuart , praf si deseuri electrostatice, materiale abrazive, deseuri toxice, deseuri grase, uleioase, moloz, produse alimentare si sticla, resturi calde etc.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Ghibli.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare Ghibli industriale

Aspirator Ghibli industrial

AS 30 IK

Aspirator Ghibli industrial

AS 40 IK

Aspirator Ghibli industrial

AS 40 KS

Aspirator Ghibli industrial

AZ 35 380V

Aspirator Ghibli industrial

AZ 45 380V

Alege alte tipuri de aspiratoare Ghibli profesionale

Aspiratoare Ghibli uscate (praf)

Aspiratoare Ghibli umed-uscate (lichide)

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

Aspiratoare Ghibli aburi (generatoare abur)

Aspiratoare Ghibli industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Ghibli la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Ghibli industriale umed uscate cuprinde: aspirator Ghibli AS 30 IK, aspirator Ghibli AS 40 IK, aspirator Ghibli AS 40 KS, aspirator Ghibli AZ 35 380V si aspirator Ghibli AZ 45 380V.

Toate aceste aspiratoare Ghibli se caracterizeaza prin performante deosebite, robustete si eficienta maxima in aspirarea suprafetelor. Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare profesionale Ghibli.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic