Aspiratoare Ghibli
cu aburi

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Ghibli aburi. Aspirator cu aburi Ghibli profesional

CleanKasa va ofera aspiratoare Ghibli cu aburi profesionale la cele mai bune preturi.

Generatoarele de abur Ghibli sunt solutia potrivita pentru curatare si igienizare, eliminarea bacteriilor si ciupercilor de pe toate tipurile de suprafate si de tesaturi, prin utilizarea de abur la temperaturi ridicate.
Va punem la dispozitie patru modele inovative si puternice din gama de aspiratoare Ghibli cu aburi, echipate cu cazane de inalta performanta, rezistenta ridicata si presiunea de lucru de pana la 6 bari. Aceste aspiratoare sunt usor de utilizat, rapide si nu necestiat timp de pregatire pentru a asigura cea mai bună performanță de curatare si o utilizare sigurs si confortabila. In plus, nu utilizeaza detergenti, respectând pe deplin mediul inconjurator.
Bazat pe o tehnologie inovatoare, noile generatoare de abur Ghibli Performance Line au un design atractiv, sunt usor de utilizat si ofera garantia performantei de top.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Ghibli.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare Ghibli cu aburi profesionale - generatoare abur

Aspiratoare Ghibli cu abur

Power Steam 5.3 MP/MI

Aspiratoare Ghibli cu abur

Power Steam 6.3 MP/MI

Alege alte tipuri de aspiratoare Ghibli profesionale

Aspiratoare Ghibli uscate (praf)

Aspiratoare Ghibli umed-uscate (lichide)

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

Aspiratoare Ghibli aburi (generatoare abur)

Aspiratoare Ghibli industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Ghibli cu aburi la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Ghibli profesionale cu abur cuprinde aspiratorul Ghibli Power Steam 5.3 MP/MI si aspiratorul Ghibli Power Steam 6.3 MP/MI, aparate ce le inlocuiesc pe cele anterioare Ghibli Performance 5.3.MP si Ghibli Performance 6.3.ER.P.

Toate aceste aspiratoare Ghibli se caracterizeaza prin performante deosebite, robustete si eficienta maxima in aspirarea suprafetelor. Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare profesionale Ghibli.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic