Curatitoare cu presiune
Reconditionate

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune second hand - reconditionate

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune second hand profesionale si aparate de spalat cu presiune reconditionate la cele mai bune preturi.

Toate aceste aparate de spalat cu presiune second hand comercializate sunt testate si reconditionate din punct de vedere tehnic si estetic si beneficiaza de o revizie completa.
Aceste aparate de spalat cu presiune reconditionate includ consumabile noi si sunt livrate cu toate accesoriile incluse fiind pregatite pentru utilizare imediata.
Gama variata de modele oferite va garanteaza ca veti gasi solutia potrivita pentru orice situatie, fie ca este vorba despre echipamente ce functioneaza apa calda sau rece, alimentate cu curent electric sau cu combustibil, mobile sau stationare, de diferite dimensiuni.
Echipamentele sunt fiabile, mobile, usor de utilizat, transportat si depozitat si ofera siguranta maxima pentru utilizator.

Daca sunteti in cautarea unor aparate de spalat cu presiune profesionale second hand sau doriti un anumit model de aparate de spalat cu presiune reconditionat va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la stoc si o oferta personalizata!

Aparate de spalat cu presiune reconditionate si second hand recomandate:

Aparat de spalat cu presiune Nilfisk Poseidon 3

Aparat de spalat cu presiune Nilfisk Poseidon 3 reconditionat (second hand), apa rece, garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aparat de spalat cu presiune Oertzen Powertrailer 330

Aparat de spalat cu presiune Oertzen Powertrailer 330 reconditionat, apa calda, garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aparat de spalat cu presiune Oertzen 312 Profi

Aparat de spalat cu presiune Oertzen 312 Profi reconditionat, apa calda, termen garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 5/15 U

Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 5/15 U reconditionat, apa calda, termen garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune second hand si reconditionate, profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente second hand cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele reconditionate sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale reconditionate:

Contact Telefonic