Consumabile Curatenie
Saci si filtre

INFORMATII 0758 025 025

Saci si filtre echipamente curatenie

CleanKasa va ofera saci si filtre echipamente curatenie, profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie saci, filtre si membrane filtrante pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania, de la Karcher, Tennant si Nilfisk la Oertzen, Wirbel si Clean Track.

Sacii profesionali comercializati pot fi utilizati pe santiere, in imobile dupa executarea unor lucrari de renovare sau in spatii industriale.
In functie de caracteristicile lor, cu sacii si filtrele profesionale pe care le propunem puteti aspira cioburi, nisip, praf de ipsos sau alte materiale similare si chiar lichide sau suprafete umede.
Din punct de vedere constructiv, sacii si filtrele pot fi din hartie, material textil, material plastic sau alte materiale sintetice, adaptate cerintelor specifice zonei de curatare.

Toti sacii si filtrele pentru curatenie comercializate sunt de o calitate deosebita, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

CleanKasa va ofera saci si filtre echipamente curatenie, profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama noastra larga de saci si filtre profesionale comercializate acopera utilizarea in toate sectoarele industriale, putand fii utilizati in domeniul constructiilor cat in spatii industriale.

Recomandam inlocuirea sacilor, filtrelor si membranelor filtrante (filtrul motorului si filtrul de evacuare) la termenul prevazut pentru a beneficia de o retinere cat mai buna a particulelor aspirate si pentru un randament cat mai bun al utilajului.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button