Masina curatat pardoseli
Rotowash R30B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Rotowash R30B

Masina spalat maturat Rotowash R30B

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat pardoseli Rotowash R30B alimentata cu cablu electric.

Rotowash R30B este o masina profesionala de spalat maturat pardoseli potrivita oricaror suprafete. Masina are o productivitate de pana la 920 mp/ora pentru suprafetele tari, fiind echipata cu un maner mare ce contine un rezervor de apa curata de 7 litri.
Curatarea se face prin actiunea mecanica a periilor si se completeaza prin aplicarea de apa curata pe suprafata de curatat. Apa se foloseste in calitate de solvent care leaga particulele de murdarie, acestea sunt aruncate pe tamburul rotativ de catre cele doua perii si apoi sunt colectate in bazinul de apa uzata.
Cele doua perii contra rotative sunt montate in interiorul unei carcase rezistente din aluminiu, in aceasta aflanduse si rezervorul de solutie si cel de lichid rezidual. Datorita modului de functionare, avand sistemul „contra twin” al periilor rotative cilindrice, situat in carcasa compacta din aluminiu, masina curatat pardoseli Rotowash R30B este ideala pentru operarea in cele mai dificile conditii.

Caracteristici masina spalat maturat Rotowash R30B:

- se livreaza cu perii standard;
- se poate utiliza pe toate tipurile de suprafete;
- sistem de dozare a apei prin sprayere.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de curatat pardoseli Rotowash.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ROTOWASHR30B
Alimentarecablu - 220V
Putere motor (W)550
Viteza rotatie perie (rpm)650
Productivitate suprafete tari (m²/h)920
Productivitate suprafete moi (m²/h)550
Latime banda curatare (mm)300
Capacitate apa curata (l)7
Capacitate apa reziduala (l)2
Presiune perie (g/cmp)340
Greutate (kg)24,5
Lungime (mm)366
Latime (mm)403
Inaltime fara maner (mm)205
Inaltime in timpul operarii (mm)205 - 1000
Tip pulverizare (m²/h)prin sprayere
  • Brosura masina curatat pardoseli Rotowash R30B - Descarca

CleanKasa va ofera echipamente si masini spalat maturat Rotowash profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat pardoseli si spalat maturat Rotowash cuprinde: masina curatat pardoseli Rotowash R20T, masina curatat pardoseli Rotowash R30S, masina curatat pardoseli Rotowash R30B, masina curatat pardoseli Rotowash R45S, masina curatat pardoseli Rotowash R45B, masina curatat pardoseli Rotowash R60S si masina curatat pardoseli Rotowash R60B.

Special pentru curatarea scarilor rulante Rotowash pune la dispozitia utilizatorilor doua modele exceptionale: masina curatat scari rulante Rotowash R45B ESC si masina de curatat scari rulante Rotowash R60B ESC.

Masinile pentru curatat pardoseli Rotowash, sunt proiectate pentru a creste productivitatea de curatare, pentru a optimiza standardele de igiena si a imbunatati eficienta in scopul de a economisi timpul clientilor nostri, precum si costurile operationale.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini spalat maturat

Contact Telefonic