Consumabile Curatenie
Alte produse

INFORMATII 0758 025 025

Alte produse consumabile curatenie

CleanKasa va ofera o gama variata de consumabile curatenie profesionale si industriale la cele mai bune preturi. Si aici nu ne referim numai la detergenti, saci si filtre pentru aspirare.

Pentru o curatire perfecta nu sunt suficiente numai echipamentele profesionale pentru curatenie. Este nevoie si de lavete profesionale, prosoape de hartie cu rola ce se deruleaza rapid din dispense, servetele pliate si dezinfectante, mopuri profesionale din bumbac sau alte fibre naturale sau sintetice, bureti din inox, raclete pentru geamuri si razuitoare vopsea de pe geamuri.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie consumabile pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania, de la Karcher, Tennant si Nilfisk la Oertzen, Wirbel si Clean Track.

Pentru mai multe detalii despre produsele consumabile pe care le comercializam va rugam sa ne contactati.

CleanKasa va ofera produse consumabile curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

In gama noastra de consumabile comercializate gasiti de la role de hartie industriale si laveta profesionale de unica folosinta pentru stergeri usoare ale suprafetelor si geamurilor pana la mopuri profesionale din fibre naturale sau sintetice si suporturi magnetice pentru mopuri, perii de pref sau raclete profesionale din inox pentru spalat geamuri.

Toate consumabilele pentru curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button