Accesorii Curatenie
Alte produse

INFORMATII 0758 025 025

Alte produse accesorii curatenie!

CleanKasa va ofera o gama variata de accesorii curatenie, pe langa perii si paduri, comercializand si alte produse accesorii curatenie, profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Pentru aparate de spalat cu presiune, va punem la dispozitie accesorii speciale putand adapta curatitorul dumneavoastra cu presiune pentru curatarea podelelor, peretilor, tavanelor, desfundarea si curatarea tevilor si conductelor, pomparea lichidelor vascoase si a namolului, hidrosablare.

Pentru aspiratoare profesionale si industriale, accesoriile noastre includ duze si perii, furtune de aspiratie cu capete, coturi, mufe si tevi din inox drepte sau curbe si chiar motoare de aspiratie.

Daca aveti nevoie de accesorii pentru echipamentele dumneavoastra de spalat, curatat si aspirat pardoseala, la noi gasiti totul, de la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti, pana la roti tractoare, motoare de aspiratie si bare de aspiratie.

Cautati un accesoriu pentru echipamentul dumneavoastra de curatenie? CleanKasa este solutia potrivita fie ca aveti un echipament Karcher, Nilfisk, Tennant, Oertzen, Wirbel, Clean Track sau alt brand international.

CleanKasa va ofera accesorii pentru echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Atat pentru aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale si industriale cat si pentru echipamente de maturat, spalat sau aspirat, gama nostra de produse accesorii curatenie contine pe langa perii si paduri: pistoale inalta presiune, lanci inalta presiune, tambur furtun inalta presiune si furtun de inalta presiune de la 200bari la 2500 bari cu capete, duze inalta presiune cu jet punctiform si cu jet plat la unghi de 20/45/60/ grade, duze rotative sau turbo-duze, duze de inalta presiune pentru desfundarea si curatarea tevilor, duze pentru spatii inguste si nu numai.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie accesorii pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button