Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Inchiriere Echipamente
CURATENIE

INFORMATII 0758 025 025

Inchiriere utilaje si echipamente curatenie

CleanKasa va ofera servicii de inchiriere utilaje si echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie pentru inchiriere o gama diversificata de masini si utilaje pentru curatenie: aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, monodiscuri, masini de maturat, masini de spalat aspirat si masini de curatenie stradala.

Alegand serviciile noastre de inchiriere va asiguram ca veti avea la dispozitie, la preturi competitive, echipamente verificate tehnic, in stare perfecta de functionare, pregatite pentru utilizare imediata.

Accesorii si consumabile:
Toate echipamentele de curatenie oferite pentru inchiriere sunt complet echipate incluzand toate accesoriile necesare. In plus, va punem la dispozitie la preturi speciale, consumabilele potrivite in functie de necesitatile dumneavoastra.

Perioada de inchiriere:
Va oferim posibilitatea de a inchiria echipamente profesionale pentru curatenie pe diverse perioade de timp. Astfel puteti opta pentru o perioada de minim o saptamana, o luna sau chiar pentru perioade mai lungi, de pana la 12 luni.

Inchiriere in sistem leasing:
In cazul accesarii sistemului de leasing pus la dispozitie de CleanKasa prin partenerii sai, aveti posibilitatea de a alege, inca de la inceputul perioadei de inchiriere, intre utilaje noi sau reconditionate.
Astfel, la sfarsitul perioadei de inchiriere puteti opta pentru reinnoirea contractului cu alte echipamente profesionale de curatenie, extinderea contractului existent sau achizitia utilajelor pe care le aveti in exploatare la un pret avantajos.

Va rugam sa ne contactati pentru a alege impreuna cele mai bune solutii, eficiente si personalizate, in functie de specificul activitatii dumneavoastra.

CleanKasa va ofera spre inchiriere utilaje si echipamente curatenie, profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente de inchiriat cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale noi: