Consumabile Curatenie
Detergenti

INFORMATII 0758 025 025

Detergenti profesionali curatenie. Solutii curatenie!

CleanKasa va ofera detergenti profesionali si industriali la cele mai bune preturi.

Gama noastra larga de detergenti profesionali comercializati acopera utilizarea in toate sectoarele industriale, de la detergenti degrasanti si dezinfectati la detergenti pentru intretinerea covoarelor si mochetelor, pregatirea si mentinerea suprafetelor polisate sau chiar solutii pentru curatarea suprefetelor din metal.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie detergenti pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania, de la detergenti pentru aparate de spalat cu presiune la detergenti pentru aspiratoare profesionale si industriale sau pentru masini de spalat si aspirat pardoseli.

Toti detergentii pentru curatenie comercializati sunt de o calitate deosebita, indiferent daca este vorba de un produs lichid, pasta, gel sau praf, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

CleanKasa va ofera detergenti pentru echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de detergenti profesionali comercializati acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii profesionali si dezinfectanti industriali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Recomandari Carucioare, Ustensile, Consumabile si Detergenti

Carucioare curatenie

Ustensile curatenie

Consumabile echipamente

Detergenti si solutii

Call Now Button