Echipamente curatenie
Consumabile

INFORMATII 0758 025 025

Consumabile echipamente curatenie

CleanKasa va ofera consumabile echipamente curatenie, profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Gama de consumabile pentru curatenie comercializata pentru buna desfasurarea a activitatii in majoritatea sectoarelor economiei, incepe de la detergenti profesionali si industriali pana la saci, membrane filtrante si filtre pentru aspiratoare si alte produse consumabile curatenie, ca lavete, prosoape de hartie si mopuri profesionale.
Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie consumabile de cea mai buna calitate pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata.
Toate consumabilele pentru curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Detergenti profesionali

Gama noastra detergenti profesionali comercializati acopera utilizarea in toate sectoarele industriale, de la detergenti degrasanti si dezinfectati la detergenti pentru intretinerea covoarelor, a suprafetelor polisate sau a suprefetelor din metal.

Saci si filtre

Sacii profesionali pot fi utilizati pe santiere, in imobile dupa executarea unor lucrari de renovare sau in spatii industriale. Sacii si filtrele pot fi din hartie, material textil, plastic sau alte materiale sintetice, adaptate cerintelor specifice zonei de curatare.

Alte produse consumabile

Pentru o curatire perfecta nu sunt suficiente numai echipamentele profesionale pentru curatenie. Este nevoie si de lavete profesionale, prosoape de hartie, servetele, mopuri profesionale, raclete si razuitoare pentru geamuri si multe altele.

CleanKasa va ofera produse consumabile curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Va punem la dispozitie saci si filtre profesionale ce acopera utilizarea in toate sectoarele industriale, putand fii utilizati atat in domeniul constructiilor cat in spatii industriale.
Detergentii profesionali comercializati acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.
In gama noastra de consumabile comercializate gasiti de la role de hartie industriale si laveta profesionale pana la mopuri profesionale si suporturi magnetice pentru mopuri, perii de praf sau raclete profesionale din inox pentru spalat geamuri.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button