Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Accesorii si Consumabile
CURATENIE

INFORMATII 0758 025 025

Accesorii echipamente curatenie. Consumabile echipamente curatenie.

CleanKasa va ofera accesorii si consumabile echipamente curatenie la cele mai bune preturi.

Toate accesoriile si consumabilele pentru curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.
Beneficiarii serviciilor de curatenie profesionala au anumite exigente si necesitati, specifice pentru fiecare mediu si suprafata ce trebuie curatate si protejate. Caracteristicile cele mai cautate la un produs de curatenie si totodata cele mai importante sunt cele privitoare la viteza de curatare, eficienta si rezultatele operatiunilor.
Pentru ca echipamentele si utilajele profesionale sa functioneze la parametrii maximi este obligatoriu ca acestea sa fie dotate cu consumabile si accesorii de calitate altfel utilajele nu vor mai putea fi folosite la intreaga lor capacitate.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Accesorii echipamente curatenie

Gama de accesorii pentru echipamente curatenie porneste de la perii si paduri si continua cu pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie cu capete pana la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.

Consumabile echipamente curatenie

Gama de consumabile pentru curatenie comercializata pentru buna desfasurarea a activitatii in majoritatea sectoarelor economiei, incepe de la detergenti profesionali si industriali pana la saci, membrane filtrante si filtre pentru aspiratoare si alte produse consumabile curatenie.

perii-echipamente-curatenie-222-105Perii

Gama de perii comercializate incepe de la perii tip rulou si perii laterale la perii maturatoare manuale si perii tip elementi...

detergenti-echipamente-curatenie-222Detergenti profesionali

Gama noastra detergenti profesionali comercializati acopera utilizarea in toate sectoarele industriale, de la detergenti...

paduri-echipamente-curatenie-222Pad-uri

Va oferim toate tipurile de pad-uri, de la paduri din poliester sau nylon, la paduri din lana, microfriba sau cu fir din otel...

saci-filtre-echipamente-curatenie-222Saci si filtre

Sacii si filtrele pot fi din hartie, material textil, plastic sau alte materiale sintetice, adaptate cerintelor specifice zonei...

alte-produse-echipamente-curatenie-222Alte produse accesorii echipamente

Va punem la dispozitie accesorii speciale pentru aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale, masini...

alte-produse-consumabile-echipamente-curatenie-222Alte produse consumabile curatenie

Pentru o curatire perfecta nu sunt suficiente numai echipamentele profesionale. Este nevoie si de lavete profesionale...

CleanKasa va ofera accesorii echipamente curatenie si consumabile echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Dotarea echipamentelor profesioanle de curatenie cu accesorii diverse si de buna calitate poate face din echipamentul dvs. o masina universala pentru curatirea majoritatii spatiilor necesare.
Dintre accesoriile comercializate pentru echipamentele de curatenie amintim perii si paduri, pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie, suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.
Inlocuirea consumabilelor la termen este necesara pentru a obtine un randament maxim de la utilajul pe care il detineti, marind totodata si durata de viata a acestuia.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button