Echipamente curatenie
Accesorii

INFORMATII 0758 025 025

Accesorii echipamente curatenie

CleanKasa va ofera accesorii echipamente curatenie, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie perii, paduri si alte accesorii pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania.
Oricare ar fi echipamentele dumneavoastra, aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale sau industriale, echipamente si masini de spalat, curatat si aspirat pardoseala, la CleanKasa gasiti accesoriile de care aveti nevoie.

Toate accesoriile pentru curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Perii echipamente curatenie

Gama de perii comercializate incepe de la perii tip rulou si perii laterale la perii maturatoare manuale si perii tip elementi. Astfel la noi gasiti perii maturare, perii spalare, perii cilindrice, perii disc si perii monodisc, perii de frecare si perii de samponare.

Paduri echipamente curatenie

Va oferim toate tipurile de pad-uri, de la paduri din poliester sau nylon, la paduri din lana, microfriba sau cu fir din otel. Catalogarea paduri-lor se face dupa culoare, aceasta semnificand gradul de duritate, ce depinde de continutul de material abraziv.

Alte produse accesorii curatenie

Va punem la dispozitie accesorii speciale pentru aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale, echipamente si masini de spalat, curatat si aspirat pardoseala. Sunt de o calitate deosebita pentru a corespunde exigentelor dumneavoastra.

CleanKasa va ofera accesorii echipamente curatenie la cele mai mici preturi.

Gama de accesorii pentru echipamente curatenie porneste de la perii si paduri si continua cu pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze de inalta presiune pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie cu capete pana la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.

CleanKasa este solutia potrivita fie ca aveti un echipament Karcher, Nilfisk, Tennant, Oertzen, Wirbel, Clean Track sau alt brand international.

Echipamente curatenie profesionale si industriale

Call Now Button